Bezoekersinformatie

Vereniging Filmhuis Veenendaal

  • Filmvoorstellingen: tijdelijk Stiplounge
  • Kees Stipplein 6, 3901 TP, Veenendaal
  • Kamer van Koophandel Utrecht: KVKnr: 40482224
  • BTWnr: NL8010.82.171.B.01
  • IBAN: NL07 INGB 0004 3651 85
  • Telefoon: 06-53883412
  • E-mail: info@filmhuisveenendaal.nl

Stiplounge

Het gebouw Spectrum is tijdelijk gesloten. Filmhuis Veenendaal maakt in de tussentijd gebruik van een tijdelijke locatie: Stiplounge, onderdeel van Stipplein, coffee, drinks en food, Kees Stipplein 6, 3901 TP, Veenendaal.

Lid worden?

Lid worden levert meteen voordeel op. Met je ledenpas ontvang je € 1,50 korting per filmkaartje. En dan krijg je ook 12 keer per jaar het  ‘Veens Filmblad’ in de bus met het programma van het Filmhuis. Eén keer per jaar word je uitgenodigd door het bestuur voor de ledenvergadering. Het lidmaatschap kost € 15,00 per jaar.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het programma van het Filmhuis Veenendaal en schrijf je in voor onze wekelijkse email nieuwsbrief het Veens Filmnieuws’.

Kaarten aan de kassa

Kaarten voor de film kosten € 7,50 (€ 6,00 voor leden). Kaarten zijn te koop aan de kassa van het Filmhuis in de Stiplounge. Je kunt dan kaarten kopen voor de voorstelling zelf, maar ook alvast van de voorstellingen die de weken daarna geprogrammeerd zijn. De kassa is open gedurende een half uur voor de voorstelling; op zaterdagavond van 20.00 uur tot 20.30 uur en op zondagmiddag van 14.00 uur tot 14.30 uur. Aan de kassa kun je contant betalen of pinnen.

Aanvang film

De film begint op zaterdag om 20.30 uur. Op zondag om 14.30 uur.

Reserveren

Kaarten reserveren kan via deze website tot 2 uur voor de voorstelling. Met het reserveringsformulier op de pagina voor de film die je wilt zien. Per reservering betaal je een toeslag van € 0,50 voor de bankkosten. Gereserveerde kaarten reken je meteen af via IDEAL. Je krijgt dan een bevestiging via de mail. Deze bevestiging is tevens het toegangsbewijs. Meer informatie over reserveren vind je in de handleiding bij het reserveringsformulier.

Cadeaubonnen

Voor € 10,00 kun je iemand een complete avond uit cadeau geven met een film en een drankje. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan de kassa en worden ook weer ingewisseld bij de kassa.

Bioscoopbonnen

Als aangesloten Filmhuis bij de NVB (Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten) kun je bij ons de Nationale Bioscoopbon inleveren aan de kassa. (alleen papieren bon, de digitale variant kunnen wij niet verwerken). “Het leukste cadeau in het donker” kun je vanaf nu dus ook in Veenendaal beleven!

Voor de voorstelling

Een half uur voor de aanvang van de film is Stiplounge geopend om kaarten te kopen, een kop koffie of thee te drinken of om andere filmliefhebbers te ontmoeten.

Tijdens de voorstelling

Films worden gedraaid met een pauze. Je kunt de zaal tijdens de film alleen verlaten in geval van nood.

Na de voorstelling

Nog vol van de film en nog even napraten? Geen probleem! Na de voorstelling is er gelegenheid om wat te blijven drinken in Stipplein. Naar de film gaan in Veenendaal is daarom een echte avond of middag uit!

Adverteren

Als bedrijf of zelfstandig ondernemer kun je een advertentie plaatsen op het filmdoek. De advertenties worden vertoond in een blok vóór aanvang van de film. Ook kun je een advertentie plaatsen op deze website. En je kunt een advertentie plaatsen in het Veens Filmblad. Dit blad komt maandelijks uit in een oplage van 3000 exemplaren.
Voor de mogelijkheden en de prijzen kan je contact opnemen met Henk Roor, de penningmeester van het Filmhuis, per email: info@filmhuisveenendaal.nl

Parkeren

Parkeren kan direct onder de Stiplounge bij parkeergarage Tricotage op de Wolweg 197. Op woensdag en zaterdag is het parkeren na 20:00 uur gratis en op zondag de gehele dag gratis.

kaart FV