Deze zomer: Buitenfilms op het Stadsstrand

Filmhuis Veenendaal organiseert deze zomer op zes vrijdagavonden speciale openluchtvoorstellingen op het Veense Stadsstrand!  Haal dus je klapstoeltjes en picknickkleedjes tevoorschijn, neem hapjes en drankjes mee en kom genieten van een leuke buitenfilm. De toegang voor de buitenfilms is gratis.

Hieronder vind je alle films die we komende zomer geprogrammeerd hebben. Wil je familie en vrienden uitnodigen? Dat kan ook via de evenementen op onze Facebookpagina. De voorstellingen gaan door onder voorbehoud van goed weer. Wanneer een voorstelling wordt geannuleerd vanwege slecht weer, dan wordt dit op de filmdag uiterlijk 17.00 uur bekendgemaakt op onze website en via Facebook.

De openluchtvoorstellingen zijn mede mogelijk gemaakt door de organisaties die hiernaast vermeld staan. Filmhuis Veenendaal bedankt hen hiervoor!

Buitenfilms in het kort

Wat? Filmvoorstellingen in de open lucht
Prijs? Gratis toegang
Wanneer? Vrijdag 12 juli t/m vrijdag 16 augustus  – tijd verschilt per film
Waar? Stadsstrand Veenendaal, Thoomesplein

Voorstellingen zijn onder voorbehoud van goed weer. Op de dag van de filmvoorstelling wordt om 17:00 uur besloten of de voorstelling doorgaat. Als de voorstelling geannuleerd wordt, zal dit op de website vermeld worden.

Mogelijk gemaakt door:

Klik en kijk verder op onze website

Het programma:

vrijdag 12 juli 22.15 uur

vrijdag 19 juli 22.15 uur

vrijdag 26 juli 22.00 uur

vrijdag 2 augustus 22.00 uur

vrijdag 9 augustus 21.45 uur

vrijdag 16 augustus 21.30 uur