Buitenfilm: Doris

Vrijdag 12 juli 22.15 (afgelast)

Nederland
komedie, drama
89 min

geregisseerd door Albert Jan van Rees
met Tjitske Reidinga, Guy Clemens, Tarik Moree, Monique van de Ven, Gijs Scholten van Aschat, Roos Ouwehand, Bracha van Doesburgh, Hendrikje Nieuwerf

Update 12 juli 14.45 uur; deze film is afgelast vanwege het weer en nat veld

Bewaren

Vrienden van de Buitenfilms

Klik en kijk verder op onze website

Filmbeschrijving

‘Doris’ is een van de zes films die we deze zomer buiten gaan vertonen. De buitenvoorstellingen vinden op zes vrijdagavonden plaats op het Veense Stadsstrand. De toegang is gratis; reserveren is niet nodig. Neem gerust je eigen klapstoeltjes en picknickkleedjes mee. Op de dag van de vertoning wordt om 17:00 beoordeeld of de vertoning kan doorgaan. Mocht het nodig zijn om de voorstelling af te lasten, dan zetten we dat op de website. Klik hier voor meer informatie over onze buitenfilms.

Over deze film: “Het leven is geen met croissantjes en softijs overladen kampeerfestijn” –  Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris’ eigen dromen maar weinig terechtgekomen….