Buitenfilm: La Famille Bélier

Vrijdag 25 augustus 21.30 uur

Bewaren

Bewaren

Frankrijk / België
Komedie / Drama
106 minuten

geregisseerd door Eric Lartigau
met Louane Emera, Karin Viard en François Damiens

‘La Famille Belier’ is een van de zes films die we deze zomer buiten gaan vertonen. De buitenvoorstellingen vinden op zes vrijdagavonden plaats op het Veense Stadsstrand. De toegang is gratis; reserveren is niet nodig. Neem gerust je eigen klapstoeltjes en picknickkleedjes mee. Op de dag van de vertoning wordt om 17:00 beoordeeld of de vertoning kan doorgaan. Mocht het nodig zijn om de voorstelling af te lasten, dan zetten we dat op de website. Klik hier voor meer informatie over onze buitenfilms.

Over deze film: Iedereen in de familie Bélier is doof. Iedereen behalve Paula, de oudste dochter, een jonge studente die plots ontdekt dat ze geweldig kan zingen. Ondanks de puberteitsproblemen waarmee ze worstelt en ongeacht de handicap van haar familie, blijft Paula haar droom koesteren en zal zij dit voorheen ongekende zangtalent benutten.

Zomaar Zomeravond Concert

Voorafgaand aan de Buitenfilm van vanavond zal de Scheepjeswolharmonie in het kader van haar 120-jarig bestaan tussen 20.15 – 21.15 uur optreden op het Stadsstrand. Zowel de slagwerkgroep als het harmonieorkest laten deze avond horen waartoe zij in staat zijn. Alle reden dus om vanavond de klapstoeltjes en picknickmand eerder op het Stadsstrand uit te stallen en zo te genieten van een mooie muzikale reis. Nieuwsgierig geworden of zin gekregen om mee te doen? Maak gerust na afloop een praatje met de muzikanten of kijk voor meer info op: www.scheepjeswolharmonie.nl

Nodig je vrienden voor deze film uit via ons evenement op Facebook.

Bewaren

 

Mede mogelijk gemaakt door:

Klik en kijk verder op onze website