Vereniging Filmhuis Veenendaal

Spectrum
Kees Stipplein 72
3901 TP Veenendaal

Kamer van Koophandel Utrecht:
KVKnr: 40482224
BTWnr: NL8010.82.171.B.01
IBAN: NL07 INGB 0004 3651 85
Mail: info@filmhuisveenendaal.nl

Filmhuis Veenendaal; voor mooie films

We vertonen films uit alle windstreken, voor jong en oud, over vroeger en nu, serieus en komisch. Maar een ding hebben alle films gemeen: Goede kwaliteit. Het is de plek in Veenendaal waar de betere films worden vertoond. We beschikken over een prachtige zaal met een groot filmdoek en met 145 zitplaatsen.
Ieder weekend (zaterdagavond en zondagmiddag) en ook eens per maand op de woensdagavond, kun je bij het Filmhuis terecht voor een mooie film. Omdat het Filmhuis gelegen is in het centrum van Veenendaal laat een avondje film zich prima combineren met een etentje bij een van de vele restaurants in de buurt. Zo kun je er een complete uitgaansavond van maken.

Vereniging

Filmhuis Veenendaal is een vereniging met ruim 800 leden, die ons steunen om in Veenendaal mooie films te vertonen aan een enthousiast filmpubliek. Het Filmhuis heeft geen winstoogmerk en de leden praten mee over de vereniging via de ledenvergadering. Voor hun lidmaatschap ontvangen leden korting op de filmvoorstellingen.

Vrijwilligers

Vereniging Filmhuis Veenendaal wordt volledig gerund door vrijwilligers. Zij zetten zich in voor taken zoals: Horeca, Techniek, Zaalwacht, Pr, Verspreiding van de filmkrant, etc. Er werken ruim 75 vrijwilligers bij het Filmhuis. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Het Filmhuisteam

Bestuur: Henk Roor (voorzitter), Jacco van de Weerd (secretaris), Rob de Bruijn (penningmeester), Bernadette van Vliet (coördinatie vrijwilligers), Wilma Post (ledenadministratie), Marianne Broers (marketing), Carla van Wissen (pr).

Spectrum Vrijwilligers, coördinatie Bernadette van Vliet
Spectrum BHV, coördinatie Wout Salet
Spectrum Techniek, coördinatie Auke Feenstra
Programmering films, coördinatie Jacco van de Weerd
Buitenfilms, coördinatie Rob de Bruijn
Website, coördinatie Auke Feenstra
Pr/websitecontent, Carla van Wissen
Pr/vormgeving, Jaco Terpstra
Veens Filmblad, Carla van Wissen en Kitty de Nijs (redactie), Jaco Terpstra (vormgeving), Marja Iskarous (coördinatie bezorging)