Bezoekersinformatie

Vereniging Filmhuis Veenendaal

  • Filmvoorstellingen: Spectrum
  • Kees Stipplein 72 3901 TP Veenendaal
  • Kamer van Koophandel Utrecht: KVKnr: 40482224
  • BTWnr: NL8010.82.171.B.01
  • IBAN: NL07 INGB 0004 3651 85
  • E-mail: info@filmhuisveenendaal.nl

Lid worden?

Lid worden levert meteen voordeel op. Met je ledenpas ontvang je € 1,50 korting per filmkaartje. En dan krijg je ook 12 keer per jaar het  ‘Veens Filmblad’ in de bus met het programma van het Filmhuis. Eén keer per jaar word je uitgenodigd door het bestuur voor de ledenvergadering. Het lidmaatschap kost € 15,00 vanaf nu tot en met december 2021.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het programma van het Filmhuis Veenendaal en schrijf je in voor onze wekelijkse email nieuwsbrief het Veens Filmnieuws’.

Kaarten aan de kassa

Kaarten voor de film kosten € 8,50 (€ 7,00 voor leden).Het is op dit moment niet mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen. U kunt kaarten alleen kopen via de website www.filmhuisveenendaal.nl

Reserveren

Kaarten reserveren kan via deze website tot 3 uur voor de voorstelling. Met het reserveringsformulier op de pagina voor de film die je wilt zien. Per reservering betaal je een toeslag van € 0,50 voor de bankkosten. Gereserveerde kaarten reken je meteen af via IDEAL. Je krijgt dan een bevestiging via de mail. Deze bevestiging is tevens het toegangsbewijs.

Geen bevestiging ontvangen?

In dat geval, controleer altijd eerst of de bevestiging in de spam, ongewenste e-mail of reclame terecht gekomen is. Dat zal vaak het geval zijn als je voor de eerste keer bij het Filmhuis reserveert met gmail of hotmail. Voeg in dat geval het Filmhuis toe aan je veilige/vertrouwde adressen. Op ipad en telefoon doe je dat door het Filmhuis toe te voegen aan je contacten. Kun je de reservering niet terugvinden bij de mail, neem dan contact met ons op: reserveringen@filmhuisveenendaal.nl

Cadeaubonnen

Voor € 10,00 kun je iemand een complete avond uit cadeau geven met een film en een drankje. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan de kassa en worden ook weer ingewisseld bij de kassa.

Bioscoopbonnen

Als aangesloten Filmhuis bij de NVB (Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten) kun je bij ons de Nationale Bioscoopbon inleveren aan de kassa. (alleen papieren bon, de digitale variant kunnen wij niet verwerken). “Het leukste cadeau in het donker” kun je dus ook in Veenendaal beleven!

Voor de voorstelling

Kom maximaal 15 minuten voor aanvang van de voorstelling naar het Filmhuis. Bij de ingang van Spectrum zal een medewerker van het Filmhuis uw reservering controleren. Vervolgens loopt u direct door naar de filmzaal. Een filmhuismedewerker zal u daar uw plaats aanwijzen.

Tijdens de voorstelling

Films worden gedraaid met een pauze. Je kunt de zaal tijdens de film alleen verlaten in geval van nood. Eten en drinken tijdens de film is niet toegestaan

Na de voorstelling

Verlaat direct na de voorstelling Spectrum via de door de filmhuismedewerker aangegeven route. (Napraten doen we gezellig buiten op het plein met 1,5 meter afstand).

Rolstoeltoegankelijk

In Spectrum zijn de filmzaal, de foyer en toiletten rolstoel toegankelijk. Tijdens de film kunt u in de zaal plaatsnemen direct voor de eerste rij stoelen op de begane grond. Wanneer hulp gewenst is, spreek dan gerust één van onze medewerkers aan.

Adverteren

Als bedrijf of zelfstandig ondernemer kun je een advertentie plaatsen op het filmdoek. De advertenties worden vertoond in een blok vóór aanvang van de film. Ook kun je een advertentie plaatsen op deze website. En je kunt een advertentie plaatsen in het Veens Filmblad. Dit blad komt maandelijks uit in een oplage van 2000 exemplaren.

Voor de mogelijkheden en de prijzen kan je contact opnemen met Rob de Bruijn, bestuurslid van het Filmhuis, per email: info@filmhuisveenendaal.nl

Parkeren

Parkeren kan direct onder het gebouw van Spectrum bij parkeergarage Tricotage op de Wolweg 197. Houdt er rekening mee dat in de parkeergarages van Veenendaal, ’s avonds, op zaterdag en zondag parkeergeld betaald moet worden. Parkeren kan ook in Veenendaal-Centrum aan de kant van de weg. Betaald parkeren is daar na 20.00 uur en ’s zondags gratis.

Meer informatie over de parkeerplaatsen/tarieven zijn te vinden op de website van de gemeente.

kaart FV