Vrijwilliger worden

Alle werkzaamheden voor Filmhuis Veenendaal worden gedaan door vrijwilligers. Er werken zo’n 80 vrijwilligers bij het Filmhuis. Je hebt vrijwilligers voor het bestuur en organisatie (zoals de filmprogrammering, ledenadministratie); je komt ze tegen bij de activiteiten tijdens de filmvoorstellingen (zoals: horeca, techniek, zaalwacht); ze zorgen voor het promotie van de films en het Filmhuis (website, filmkrant, nieuwsbrief, kranten en sociale media) en maken en verspreiden de Veense Filmkrant.
We zoeken regelmatig vrijwilligers voor de volgende taken:

Bezorgers van het Veens Filmblad
Eén van de voordelen om lid te zijn van het Filmhuis is, dat je maandelijks Het Veens Filmnieuws in je bus krijgt. Die kranten moeten bezorgd worden en dat wordt verzorgd door een groep van 30 vrijwilligers.

Publiciteit
We zijn te vinden op internet (website en Facebook). Elk lid krijgt maandelijks het Veens Filmblad. Ook in de huis aan huis-kranten in Veenendaal e.o. zijn we te vinden en we bereiken geïnteresseerden via een digitale nieuwsbrief. Hiervoor is een ploeg van 20 vrijwilligers actief.

Filmvertoningen
Het vertonen van films gaat niet zo maar. Allereerst selecteert een groepje vrijwilligers de films die vertoond gaan worden. Daarna worden door de techniek de films klaar gemaakt voor vertoning. Ten slotte staat er een grote groep klaar om de bezoekers te ontvangen. Taken die worden uitgevoerd zijn: kassa, horeca, zaalwacht, inleiding op films, techniek. We nemen alleen vrijwilligers aan, die meerdere taken vervullen. Dus je kan je niet alleen maar voor inleider opgeven. Er zijn ruim 45 vrijwilligers actief in Spectrum.

Iets voor jou?
Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor deze taken. Dus laat het horen als je ook vrijwilliger wilt worden. Kijk hieronder of er vacatures zijn en vul dan het formulier hiernaast in.

 

VrijwilligerstakenVacatures
Horeca/Kassaflexibele medewerk(st)er

Inschrijfformulier

Inschrijving als vrijwilliger

Ja, ik vind het leuk om vrijwilliger te worden en meld mij hierbij aan. Als we je kunnen plaatsen in de groep van je keuze, word je uitgenodigd voor een kennismaking, anders krijg je van ons een bericht welke mogelijkheden er in de nabije toekomst zijn. Je gegevens worden verwerkt conform ons privacybeleid
gebaseerd op de AVG 2018
  • geef hieronder aan wat van toepassing is
  • Vul hier je geboortedatum in bv 18/05/1949
  • Schrijf hier in het kort waarom je vrijwilliger wilt worden
  • Geef hieronder aan waar je belangstelling naar uit gaat (meer opties mogelijk).
  • Wil je nog een opmerking toevoegen: